Hur ser en typisk matdag ut för dig?
Havregrynsgröt med solrosfrön och mjölk till frukost, tonfisk och ris till lunch (eller fil/yoghurt och mysli) , kesella med funlight, havregryn och solrosfrön till middag. Mellan dessa måltider äts i sin tur en hel del frukt och grönsaker.
Vad unnar du dig när du är riktigt sugen på något gott och onyttigt? Frysta gröna ärter med sweet chilisås är en favorit, liksom frukt. Hmm... Men om det måste vara "onyttigt"... Ja, glass är nog svaret då.
Hur ofta och vad motionerar du?
Alla dagar på något sätt; löpning, gymmet, cykling, poledance och promenader tillhör det vanligaste. Har jag gruppträning tillgängligt blir listan betydligt mycket längre!
Vad har du hemma i kylskåpet/skafferiet?
Kylskåpet: Fun light, sweet chilisås, mjölk, kesella, grönsaker och ibland ägg och keso
Skafferiet: Mjöl, linser, havregryn, solrosfrön, linfrön, kakao, bönor, ris och pasta
Det är allt jag har.
Är det viktigt att leva som man lär i ditt yrke?
Jag lär som jag lever. Hade inte valt det yrket jag gjorde om det inte var mitt liv.
Hur kommer jag igång med ett sundare och hälsosammare liv om jag varken har tid att laga mat eller lust att träna? Ta dig tid och ta små steg i taget. Gör saker du tycker är roligt och upptäck att den godaste maten faktiskt är den nyttiga. Förbjud ingenting och gör inte saker du inte vill bara för att du känner att du måste!
Vilket är ditt viktigaste råd till oss soffpotatisar?
Ni håller på att missa en hel värld med roliga saker! Visst är det mysigt att ligga i soffan ibland men det finns så mycket roligare saker man kan göra. Testa! Välmåendet får du på köpet :)
Lunchen i lördags
Aftonbladets artikel kan du läsa här.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar